Om Mattias

Mattias

Kommunikation är viktigt för mig, fotograferandet är en form av kommunikation, att genom bilder kunna få betraktaren att känna och reagera. Att sedan förstärka bilderna med text kan få en stor genomslagskraft.

Genom att ha skaffat mig en gedigen utbildning och erfarenhet inom naturvård och skogsbruk har jag skapat en bra blick och kunskap för att kunna fånga det skogligt intressanta på bild och i ord. Det skogliga intresset är även starkt relaterat till att röra sig i naturen på olika sätt under alla årstider.

Mitt drag av nyfikenhet har tagit mig till platser både nära och långt borta. Den har givit mig vänner runt om i världen. Att kunna vidga sin egen bubbla genom att titta in i någon annans för en stund ger mig förståelse och erfarenhet som jag gärna delar med mig av på olika sätt.

Mattias Westerberg Foto & Text

Verksamheten bedrivs som en bisyssla för att det är fantastiskt roligt. Sedan 2000 har jag samarbetat med och levererat bilder till bildbyrån www.skogenbild.com. Under senare år har samarbetet utvecklats och numera skriver jag regelbundet i tidningen www.skogen.se. Då skrivande och fotograferande är så tillfredsställande roligt har jag utökat verksamheten genom att ha och ha haft samarbete med bland annat www.jof.se, www.svenskjakt.se och www.jaktojagare.se. Utöver detta inkluderar verksamheten fotouppdrag av olika slag, till exempel fotografering av skog- och lantbruksfastigheter inför försäljning.

Som ni kan se bland mina bilder inkluderar min utrustning en drönare, Phantom 4. Jag har alla tillstånd och och försäkringar som krävs för att hjälpa er att gå mot nya höjder med era bilder.

Behöver ni nya bilder eller texter finns jag här för att hitta den rätta vinkeln och det bästa ljuset och en text att illustrera det hela.

Vid prissättning utgår jag från SFFs, Svenska Fotografers Förbund, prislista.